This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
CANIMAT Türkiye Local time: 06:36 English to Turkish
Apr 30, 2009
Merhaba Arkadaşlar:)
iş mi aldım dert mi aldım bilemesem de) elimde 80 sayfalık bir çeviri var. 80 autocad dosyası daha doğrusu. Ben bu çevirinin kaç karakter olduğunu nasıl hesaplayabilirim? PDF ye dönüştürünce, haritaların üzerindeki kelimeler de sayılabiliyor mu yoksa onları resim olarak mı görüyor? Bir de bu tarz teknik çevirilerin ücretlerini nasıl hesaplamak gerekir? Ben her türlü çeviri i... See more
Merhaba Arkadaşlar:)
iş mi aldım dert mi aldım bilemesem de) elimde 80 sayfalık bir çeviri var. 80 autocad dosyası daha doğrusu. Ben bu çevirinin kaç karakter olduğunu nasıl hesaplayabilirim? PDF ye dönüştürünce, haritaların üzerindeki kelimeler de sayılabiliyor mu yoksa onları resim olarak mı görüyor? Bir de bu tarz teknik çevirilerin ücretlerini nasıl hesaplamak gerekir? Ben her türlü çeviri için tek fiyattan çalışıyorum ama, açıkçası buradaki fiyatları görünce moralim bozuldu
Tanıdığım çok iyi çevirmen arkadaşlarım bile 1000 karakteri 6 liraya iş almakta zorlanıyorlarken, Türkiye'de iş yapmak zor galiba...
Neyse efendim, ben konuyu dağıtmayayım, autocadde bu özellik var mı? Yoksa pdf ye mi dönüştüreceğim bu kadar dosyayı ???
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim:)
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
TOPIC STARTER
parmak hesabı :)
May 7, 2009
çeviriyi iki gün önce teslim ettim.. kelimelerini teker teker saydım pdfye dönüştürünce rakamları da sayıyordu o zaman da ortaya birkaç bin liralık bir iş çıkıyordu... çeviri bürosu bunu müşteriye izah edemeyiz dedi, iyi dedim
hala" bir eklenti ile autocadde kelime sayımı yapılabilir mi?" Sorusu gündemdedir... See more
çeviriyi iki gün önce teslim ettim.. kelimelerini teker teker saydım pdfye dönüştürünce rakamları da sayıyordu o zaman da ortaya birkaç bin liralık bir iş çıkıyordu... çeviri bürosu bunu müşteriye izah edemeyiz dedi, iyi dedim
hala" bir eklenti ile autocadde kelime sayımı yapılabilir mi?" Sorusu gündemdedir)
Ne olur ne olmaz...
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Selcuk Akyuz Türkiye Local time: 06:36 English to Turkish + ...
kelime sayımı
May 7, 2009
viva la muerte wrote:
hala" bir eklenti ile autocadde kelime sayımı yapılabilir mi?" Sorusu gündemdedir)
Ne olur ne olmaz...
Konu AutoCAD dosyalarının çevirisi olunca birkaç bin lira olması gereken rakam gerçi ama çalıştığınız büro ya bundan habersiz ya da ...
Subject:
Comment:
TOPIC STARTER
çok teşekkürler:)
May 8, 2009
Çok teşekkür ederim Selçuk Bey.
Çeviri bürosunun dürüstlüğü ile ilgili bişey diyemeyeceğim bu konuda
Yalnız parayı alınca ilk yapacağım iş Proza üye olmak..
Daha iyi ödeme şartlarında daha sağlıklı işler alabilirim bir ihtimal)
İlginiz için tekrar teşekkürler..
İyi çalışmalar efendim ..
Subject:
Comment:
Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.
The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.